Νέο προκατασκευασμένο υπαίθριο bar DC3

By admin
Υπαίθριο Bar DC3

υπαιθρια bar καντινεσ dc3

Νέο προκατασκευασμένο υπαίθριο bar DC3 για την Βιομηχανία Μαρμάρων KARMAR – StoneGroup.

Ο προκατασκευασμένος οικίσκος – υπαίθριο bar DC3 θα χρησιμοποιηθεί για την εξυπηρέτηση των εργαζομένων της Βιομηχανίας και καλύπτει όλες τις Υγειονομικές απαιτήσεις. Η επένδυση του πάγκου έγινε με τις καινοτόμες και πιστοποιημένες αντιμικροβιακές επιφάνειες Bioclad και οι εσωτερικές ξύλινες επενδύσεις με plywood πεύκο.

Υπαίθριο Bar DC3
Αντιμικροβιακή επένδυση πάγκου

Το υπαίθριο bar DC3 καλύπτει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Η χρήση των αντι-μικροβιακών επιφανειών Bioclad για την επένδυση των πάγκων, ενισχύει σημαντικά τα πρότυπα υγιεινής και αναβαθμίζει την ασφάλεια και προστασία στους χρήστες.

Υπαίθριο Bar DC3
Ευκολία Εξυπηρέτησης

Εξοπλισμένο με 2 προβαλλόμενα παράθυρα εξασφαλίζει την ευκολία στον χειρισμό, την λειτουργικότητα και την προστασία από τα καιρικά φαινόμενα.

Υπαίθριο Bar DC3
Ευέλικτες διαστάσεις

Η διάσταση των 2,50×4,50m προσφέρει ευκολία μεταφοράς με μικρά φορτηγά. Το υπαίθριο bar DC3 σχεδιάζεται και κατασκευάζεται κατά παραγγελία σε όλες τις διαστάσεις.

Υπαίθριο Bar DC3
Ηλεκτρολογικός εξοπλισμός

Πλήρης δομημένη καλωδίωση με εξοπλισμό για τριφασικές παροχές. Το Bar DC3 διαθέτει παροχές για τον απαιτούμενο εξοπλισμό, φωτισμό, αναμονή για Router, POS και θέσεις κάμερας.

Υπαίθρια Bar - Καντίνες
Ξύλινες Επενδύσεις

Η εσωτερική επένδυση έγινε με plywood πεύκο. Η επεξεργασία με αστάρι και βερνίκι εμποτισμού προσφέρει ευκολία καθαρισμού, ιδιαίτερη αισθητική και διάρκεια ζωής

Υπαίθρια Bar - Καντίνες
Υδραυλική εγκατάσταση

Η εγκατάσταση ζεστού – κρύου με την απαιτούμενη αποχέτευση και μπαταρία ποδιού περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό.

© 2022 Pado Smpc. All Rights Reserved.